Wednesday, May 28, 2014

SUPERHERO

Assalamualaikum /hihi


Lame beno rasenye tak tulis blog. Kekok rasa pulak. 
Malas yang teramat sangat. Kalau unta padang pasir tu malas aku lagi doploh kali malas. hahaha


Takde ape cerita sangat. Cerita hujung minggu lepas je.
Jalan-jalan cari bapak budak punye baju.
Nak pakai t-shirt superhero katanya. Anak ok je bapaklak yang hover tau.
Layankanje...



Sementara tunggu bapaknye memilih superhero, anak2 posing dulu. 
Kang takut lelama bosan pulak budak duaorang ni. 
Teruja jumpa ironman.





Apelah pekdahnye ko dok tegantung gitu wahai spiderman. 
Nanti darah turun ke kepala, tak elok tau.
Gitule gamaknye dialog laki aku.



Ini le rupe t-shirt superhero tu. Tapi pakcik ni tak ambik captain america ni.
Tak ganas katenye. Dia berkenan volverin. 
Aku tak kuasele pulak nak ambik gambar volverinnye tu.




Muka puas ati dapat volverin.


Tak beli yang ini tapi dapat sarung n bergambar pun jadilah. 
Mana larat kalau selai dah 160 hengget. 
Kalau aku suh beli baju gitu...idok le teman!
Baik aku beli baju kat jusco.
Dapat behelai2.
"Dah minat bro!" bak kata laki aku...


Suke hatilah bang.../bye