Monday, April 8, 2013

jalan, makan, jalan, makan

Assalamualaikum /hihi

Fuuhhh!Fuuhhh!..tiup kasi terbang habuk...
Mane tak behabuknye..dah lama tak update blog..malasss

Hari-hari macam biasa.
Jalan-jalan...makan-makan.

Jom tengok gambar je ek


Senyum simpul anak dara aku ni...

En. Azman yang bajet gojes siap feeling Azroy...nyampah!



Anak teruna aiii...


Ape kenama tempat ni pun aku tak ingat dah. Takde ape sangat kat sini. 
Saje nak naik jambatan gantung di waktu senja. 










Satu..dua..tigaaa..lompatt! Macam gaya chicken dance pun ade gak.



Lompaaatt!!


Hiiyyeaahh...suke abang dapat terbang.

Dah kol 6.30 ptg, jom kita makan. Itu jele kejenye...makan..nomm..nomm :)

Makan seafood kat Medan Ikan Bakar Sabak Awor.
Memulanya memang aku n hubby tak tahu langsung pun tempat ni.
Kitaorang nampak kat signboard tepi jalan tu ade tulis direction nak ke situ.
Secara tak sengaja terfollow signboard tu..:))
Maka sampailah sini...


Siap ade menara tinjau lagi. Best gak tempat ni..sunyi jek..peace no war..

Rambang mate...sume nak, sume sedap...

Dah itu sahaja cerita aku.
Senang je kannn...huhu


/bye bye