Friday, May 25, 2012

HUBBY NAIK ANGIN :(

Takutnyerrr... tetiba balik keje hubby marah2... tak boleh salah sikit... hempas2 barang, CD player kena hentak, muka menyinga je... aku tanyelah 

Aku: Kenape ngan awak ni?
Hubby: (Diam je tak jwb ape2 pun)

Lepas tu aku beranikan diri cuba tanye lagi soalan yang same..

Aku: Awak nape ni... tetiba nak naik angin apsal?
Hubby: Absorber keta rosak!!
Aku: Laaaaaa... pasal keta nak nak ribut satu rumah...
Hubby: Kalau ada duit  belebih2 dah lama keta tu aku sepak tepi... ishhh menyusahkan je...

**Sebab keta si suami boleh jadi separuh kurang mentalnye..hahaha..kelakaulah ko hubby..:)

Monday, May 21, 2012

KENANGAN CAMERON HIGHLAND

Assalamualaikum semua... lately cuaca kat luar tu rasanya sangat panas terik... aduii aii... nak terbakar kulit ni rasenye... time nilah teringat nak pegi bcuti kat tempat2 sesejuk tu hah...zassss:)