Wednesday, January 4, 2012

IKHWAN DAH SEKOLAH

Hai...assalamualaikum...Diam tak diam Ikhwan dah masuk Tahun 1...dan Liya dah tadika (5 tahun) besar dah anak2 aku :) Sekolah dekat je ngan rumah senang sikit nak hantar and fatch him...yang adek pulak ada van sekolah yg hantar balik rumah...so sng skit aku..takle tekejar2 nak ngambik yg mana satu dulu...

Ni masa 1st day hari orentasi kat sekolah...saiz badan yang agak besar berbanding kawan2nya yang lain...takpe  nnti tak kena buli...hehe

Kat dalam kelas...malu2 lagi dia...masa ni aku tak boleh nak begerak ke mana pun...dia takut kena tinggal...last2 dah jumpa kwn yg satu tadika dulu, terlupa kat ibu dia...hermmpphh!!

Petangnya kat sek agama pulak...ni tak berapa nak sayu sbb ramai kekawan dia kat sini...yg belakang tu bukan 'ustazah' ye tapi mak budak perempuan yg blkg tu...biasalah...kes taknak ke sekolah...

:)
Yang ni Liya...sengeh je...dia tak takut pun..sebab dia dah biasa bertadika  sejak umur 4 tahun...kawan dia yang sebelah tu monyok je sedih mak dia dah 'tinggalkan'
Itulah ceritanya anak2 ke sekolah...ibu doakan kejayaan untuk anak2 ibu...belajar rajin2 dan berjaya sentiasa...aminn!!:)

Sunday, January 1, 2012

HAPPY NEW YEAR 2012



SELAMAT TAHUN BARU 2012...MOGA TAHUN INI LEBIH BAIK DARI TAHUN YANG LEPAS...PENUHI SEGALA IMPIAN YANG BELUM TERLAKSANA...USAHA SELAGI BOLEH...semangat gituh!!

Apa-apa pun...good luck uollss..:)