Tuesday, October 11, 2011

D' LANGKAWI

hai...Assalamualaikum...


Lama dah tak jengah blog aku yg agak-agak cam nak bersawang dah ni...takde masa...bz bebeno...ni pun aku curi-curi mengupdate blog time waktu keje...bukan susah sgt pun sebenarnye...


sedih tak kalau aku ckp aku tak penah g Langkawi selama hayat aku ni..sian kan?  :(..dengan rasa kesian tulah hubby telah membawa aku sekeluarga ke Pulau Langkawi...yeeehh...kalau anak-anak yang tekinja-kinja suke tu kira lumrahle kan?..ni mak dia yg suke telebih...hehehe...suka sgt kooo...

Dapat gak aku pijakkan kaki ke Dataran Lang tu
walaupun helang tu tgh direnovate

Sweet memories with my hubby...:)

Kat pantai Cenang



ni masa nak ke Tasek Dayang Bunting
anak-anak aku suke first time naik bot laju...
lepas tu siap suruh babah diaorg beli satu bot camtu...
hamboi..korang nak naik kat mane bot tu nak oii??



pemandangan sepanjang perjalanan bot ke 
Tasek Dayang Bunting tu memang sgt cantik...
rase cam taknak balik:))

Banyak lagi gambar nak upload..tapi rasenye cukup kot...lain kalile ye..anyway tq to my hubby dengan tajaan percutian hebat ni..sgt best!! muahh..muahh..:)