Sunday, August 14, 2011

Jalan-jalan ke I-CITY















Sempatlah aku dan hubby bawak anak-anak ke I-City Shah Alam. Tak pernah pegi pun sebelum ni tp cuma dgr cite dari kekawan je yg tempat tu best..best utk kanak2 jelah kot..(aku rase mak bapak pun same terkinja2 cam anaknye..hehehe)..

Thursday, August 11, 2011

Migrain=MC

Start dari malam tadi kepala aku ni tak boleh nak berfungsi sepenuhnya...sakit sgt. Bangun sahur pun sekadar panaskan lauk untuk hubby lepas tu aku tido balik. Migrain aku dtg tetibenye..stress kot! Tu yang MC hari ni..kebetulan daughter aku tu pun demam gak..sesamelah kite ke klinik ye nak...sian Liya demam+selsema+sakit telinga (terkena jangkitan Dr. kate) sebab 'khazanah' yg kat dlm telinga dia tu dah lama tak boleh kluar. Bukan tak dibersihkan tapi memang degil taknak keluar..walaupun dah titiskan cecair ear wax tu. 

Bila petang, si ibu dan anak ni dah ok skit. Shhhh..hari ni aku tak boleh berpuase sebab nak kena mkn ubat...Alhamdulillah..mudah-mudahan semua akan ok terutama Liya...kalau dah sihat, esok dah boleh ke sekolah..:)

Wednesday, August 10, 2011

Apa khabar?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Dah lama beno aku tak mengupdate blog aku yang dah semakin bersawang ni. Berhabuk! Maklumle busy ngan keje. Tetibe je rase rindu nak menaip something kat sini. Masih belum terlambat kalau aku nak ucapkan Selamat Berpose kat kawan-kawan dan umat Islam yang menunaikan kewajipan ibadah berpuasa.